< Bij de sluis, havermoutbar


Suppen in Groningen

De stadsgracht van Groningen leent zich bij uitstek voor SUPPEN. In ongeveer anderhalf uur kun je een rondje grachten peddelen. Mocht je er langer over doen is het ook geen probleem. Weet u van tevoren dat u langer onderweg bent of gewoon de plank wat langer zou willen huren, dan kunt u dat aangeven en gelden er andere prijzen dan de verhuur voor een uur. Wees welkom in onze shop voor meer informatie, koffie, ijs of een reservering.

Hebt u waardevolle spullen dan kunt u die achter laten bij ons op een veilige plek of u kunt gratis gebruik maken van onze waterdichte tassen. Bent u ook zo benieuwd hoe Groningen er uit ziet vanaf het water? Kom gerust bij onze sup verhuur langs @bijdesluis
Normaal doen wij alleen aan losse verhuur ( dit in verband met de drukte die wij op voornamelijk zonnige dagen hebben met de ijsverkoop ) maar in overleg is een instructie ook mogelijk zonder extra kosten ( als we tijd hebben om de salon te verlaten helpen we graag een handje en anders plannen we het zo dat we tijd hebben voor een korte instructie. Suppen bij ons gaat vanaf de steiger pal voor de deur. Vanaf hier stap je makkelijk op en van de sup. Als je de balans hebt weten te vinden ga je een heerlijk rondje om de stad van Groningen.

Naast dat het een inspanning is voel je je heerlijk ontspannen. Staand op een plank sta je hoger dan dat je rondgaat in een boot of in een kano, dit zorgt er voor dat je meer contact hebt met de voetgangers/terras-genieters en meer kunt zien van de stad.

Let op :
 • huurder moet kunnen zwemmen
 • suppen is op eigen risico
 • bij verhuur is vertoon van een geldig legitimatiebewijs verplicht
 • huur onder de 16 jaar alleen met toestemming van een volwassene
 • Prijs: 15 euro voor 2 uur suppen
 • Snel een sup boeken?

  De apper is sneller

  Boek via deze weg je supavontuur direct. Ook een snelle manier is om ons even whatsappje te sturen. Snel geregeld!

  Facebook Whatsapp

  0651984949