Bij de sluis Groningen

Broodjeszaak Groningen

Warm belegde broodjes in Groningen al vanaf € 6,50

Zoek je het lekkerste broodje van Groningen?

Bij de sluis maken we geen standaard belegde broodjes, maar beleggen we onze broodjes met zelfgemaakte rendang of pittige kip. Ben je niet zo van het vlees? Geen probleem, we hebben ook een vegan variant speciaal voor jou gemaakt. 

Onze broodjes, rendang en pittige kip maken we elke dag vers en helemaal zelf, dit doen we natuurlijk niet zomaar! We gebruiken de lekkerste verse ingrediënten en authentiek Indonesisch recept.

Naast onze ijsjes en smoothies is er ook een keuze uit een heerlijk warm broodje met rendang of pittige kip. We hebben juist gekozen voor een klein assortiment zodat we dit echt uitzonderlijk lekker kunnen klaar maken, kom je het eens proeven?

Broodjeszaak Groningen
Broodje Groningen

Online onze broodjes bestellen 

De lekkerste Broodjes van Groningen stel je helemaal zelf samen. We hebben al een lekkere warme pistolet voor je afgebakken, nu is de keuze aan jou! 
  1. Kies je favoriete basis of probeer een wat nieuws! Je kunt voor de basis van je broodje kiezen uit rendang, vegan rendang of pittige kip.
  2.  Vervolgens mag je eigen toppings kiezen en je mag er zoveel kiezen als jezelf wilt. Kies bijvoorbeeld uit koriander, komkommer, rodekool, taugé of onze groentemix. 
  3. Om het broodje af te maken en een finishing touch te geven hebben we heerlijke zelfgemaakte sausjes
We doen niet aan bijkomende kosten voor extra toppings of combinaties van sauzen. Je bestelt gewoon waar jij zin in hebt! Binnenkort is het online bestellen van onze broodjes mogelijk! Op dit moment moet je een ze kopen in onze winkel.

Genieten op ons terras

Je kunt je broodje natuurlijk ook door ons laten inpakken en meenemen zodat je hem kan opeten waar je wilt. Maar je kunt er ook voor kiezen om hem bij ons op te eten, we hebben speciaal voor jou, bankjes buiten aan onze gevel neergezet. Zodat je kunt genieten van het prachtige uitzicht van de oude stad Groningen en van alle bootjes, kanoërs en Suppers die door de stad heen varen.

Er is Heel veel verkeer op de Groningse gracht en dat geeft een super leuk uitzicht. Geniet nu tijdens je broodje van de heerlijke sfeer!  

Broodjes bestellen Groningen

Beleef Groningen vanuit een ander perspectief

Wil je nadat je genoten hebt van een van onze broodjes iets sportiefs doen? Of een keer een heel ander uitje? Bij de Sluis biedt ook watersport activiteiten aan, zo kun je met je vrienden, familie of collega’s de Groningse grachten ontdekken met een supboard of een Bootje. Beleef Groningen op een unieke manier en vaar langs de pakhuizen, grachtenpanden en de bezienswaardige woonboten van Groningen.

Plezier op het water

 Probeer een iets nieuws!

Heb je zin om een compleet nieuwe sport te leren en Groningen vanuit een heel andere ooghoek te zien? Dan is suppen echt iets voor jou! Je leert suppen heel gemakkelijk en vaak binnen 5 minuten, mocht je niet zo zeker van je zaak zijn. Onze instructeurs geven je vooraf een goede uitleg over het suppen en welke route je het beste kan nemen.
Lekker varen

Lekker chillen op het water!

Is suppen niet echt je ding? Geen probleem je kunt ook heerlijk achterover hangen in een van onze fluisterbootjes. Met deze bootjes kun je alsnog het rondje grachten varen en langs alle mooie plekjes van de stad, maar dan heel relaxed. We hebben elektrische bootjes waardoor je heerlijk rustig over het water vaart zonder enig geluid.

Bellen: +316 27431652

Email: info@bijdesluisgroningen.nl

Rekening: NL84KNAB0608630519

Bezoekadres: Bij de Sluis 1a, Groningen