IJs

Welkom op onze ijs pagina. Op deze pagina vindt u alle informatie over het ijs, ingrediënten en de smaken die we hebben. Zo hebben we verschillende smaken die gluten/ lactose vrij zijn en is er voor ieder een smaak te vinden.

Ons ijs

Het ijs wordt volgens eeuwenoud Italiaans recept bereid met verse en natuurlijke ingrediënten. Voor de bereiding van haar ambachtelijke ijs wordt geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het ambachtelijke ijs behoudt hierdoor haar pure smaak.

Het belangrijkste ingrediënt van ons ijs is de verse volle melk. Deze melk wordt wekelijks vers aangeleverd door regionale zuivelbedrijven en wordt onmiddellijk verwerkt. Onze roomsmaken bestaan voor 70% uit pure volle melk en de fruitsmaken bevatten 63% echt fruit; de hoogste percentages in de gehele ijsmarkt. De fruitsmaken worden bereid met echt fruit en zijn fris maar toch vol van smaak.

Allergenenlijst 2018

IJssalon

In onze ijssalon staan we graag voor u klaar en kunnen we u helpen in de keuzes. We hebben lijsten liggen met alle allergenen en zorgen ervoor dat de schep goed gespoeld is mocht u allergisch zijn voor bijvoorbeeld lactose, dan hebben we lactose vrij ijs voor u dit geldt ook voor bepaalde andere ingrediënten.

Na het bestellen van een heerlijk ijsje kunt u lekker buiten in de zon plaatsnemen op een van onze banken buiten en kunt u genieten van een van de mooiste plekken van de stad Groningen. Voor u ( op het water ) gebeurt van alles. Boten, kano's, suppers, waterfietsers, noem het maar op gaat langs elkaar en maken allen gebruik van het water in de grachten om de stad.

ijs- gelato- ice cream - ijsjes -eis- lactose vrij - gluten vrij - 

impressiefoto's: