Bij de sluis Groningen

IJSSALON GRONINGEN

Het lekkerste ijs in Groningen Bij de Sluis

Kom naar de ijssalon van Bij de Sluis Groningen

Heb je zin in een lekker ijsje? Kom dan snel naar onze ijssalon in Groningen! Wij hebben onder andere softijs en echt Italiaans schepijs. Door onze grote aanbod aan smaken, kan iedereen zijn perfecte ijsje samenstellen!

Daarnaast kunnen wij rekening houden met bijna alle allergieën. Er is ijs onder andere zonder noten, zonder lactose en glutenvrij ijs. Wij hebben in de winkel een kaart waar alle allergieën op staan, zodat je gelijk kan zien welke ijsjes wel bij jou passen!

IJssalon Groningen
IJs Groningen

Italiaans ijs Groningen

Wij hebben authentiek Italiaans ijs in onze winkel. Maar wat maakt is nou echt authentiek Italiaans ijs? Het grote verschil tussen Italiaans ijs en normaal roomijs is het vetpercentage. Bij Italiaans ijs ligt het vet percentage variërend tussen de 0%, bij smaken zoals aardbei tot maximaal 10%, bij smaken zoals hazelnoot. Roomijs daarentegen bevat vaak meer dan 10% vet, vanwege de room die er in zit.

De productie methode is vaak ook anders. Ambachtelijk ijs wordt vers gemaakt en dat proef je! Echter, doordat het vers is gemaakt is het maximaal een paar dagen houdbaar. Een bak roomijs in de winkel is vaak veel langer houdbaar. Als je echt het verschil wil proeven, haal dan snel een lekker schepijsje in Groningen bij ons!

Vegan ijs Groningen

Ook voor mensen die vegetarisch of vegan zijn hebben wij ijssmaken. Bij veganistisch ijs worden de vetten van melk vervangen door die van plantaardige oorsprong. Dit kan bijvoorbeeld uit peulvruchten en fruit komen. 

Wil je dus lekker afkoelen tijdens een zomerse dag? Kom dan naar onze ijsbar in Groningen!

Italiaans ijs Groningen

Beleef groningen op het water

Wist je dat Bij de sluis ook fluisterbootjes en sups verhuur? Dit is een ideal manier om Groningen op het water te beleven. Sup of vaar naar het Hoornse- of Paterwoldsemeer.  

Dagje uit

Sup huren Groningen

SUPPEN is een ideale manier om een lekker dagje op het water door te brengen. Daarnaast is het een mooie workout! Je gebruikt je hele lichaam bij het suppen. Reserveer nu je sup en stap vandaag nog op het water!

Gezelligheid op het water

Varen op de Groningse grachten?

Boek dan nu een fluisterboot bij Bij de sluis Groningen! Ga gezellig met vrienden of familie een rondje grachten varen en beleef alle bezienswaardigheden in Groningen!

Bellen: Bellen mogelijk vanaf april

Email: info@bijdesluisgroningen.nl

Rekening: NL84KNAB0608630519

Bezoekadres: Bij de Sluis 1a, Groningen