Over ons

Over ons

Wij zijn een ijssalon/koffiebar met de mogelijkheid tot het huren van SUP-planken. Informatie leest u hieronder.

Ijs

In de ijssalon kun je terecht voor het lekkerste ijs van de stad Groningen. Wij bieden ijs aan voor iedereen. Zo hebben we de keuze uit 24 verschillende ijssmaken. Onder de smaken hebben we lactose vrij,  gluten vrij, noten vrij ijs en voor de alcohol liefhebbers hebben we ook smaken met een beetje alcohol erin. meer informatie over de smaken, allergenen etc: klik hier

Koffie

Koffie hebben we van het o zo goede merk Kaldi. U hebt de keuze uit koffie, affogato, espresso of cappuccino. Meer informatie over Kaldi koffie?

Supverhuur

Sups verhuren we voor de afwisseling van ijsverkoop en een leuke activiteit ernaast. Kijk voor meer informatie over het suppen hier

Over mezelf

Hierbij wat informatie over mezelf. Mijn naam is Hans Letens en ik ben de eigenaar van dit bedrijf. Na mijn studie ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in het buitenland; Oostenrijk in de winter en naast wat vakanties ben ik een jaar gaan wonen op Aruba om in de horeca te werken. Bij terugkomst heb ik gewerkt voor Italini gelato ( ijsleverancier ). Na wat rond te hebben gekeken zag ik dat er een ijssalon te koop stond en daar is het begonnen. Na wat onderhandelingen en wat kluswerk ben ik begin 2017 open gegaan en doe dit werk tot de dag van vandaag nog met veel plezier.

Locatie

Op deze locatie heb je een fantastisch uitzicht over de grachten waar in de zomer veel verkeer door vaart, kanoot en supt. Suppen geeft je de vrijheid om op je eigen tempo een rondje grachten te peddelen wat ongeveer 1,5 uur ( voor beginners ) in beslag neemt ( ervaren suppers doen het binnen een uur ). Je kunt hier terecht om sup boards te huren voor uitjes, dates of om gewoon met wat vrienden een rondje om de stad van Groningen te peddelen.