Stand Up Paddle ( SUP )

SUP verhuur:

Sup dat staat voor Stand Up Paddling. Een watersport die snel in populariteit toeneemt. Waarom? Omdat je binnen een paar minuten al met plezier op de plank staat en kunt suppen! en ook nog eens toegankelijk voor iedereen. Je staat op een plank, het supboard, op het water en beweegt deze voort met een lange peddel. Dit geeft een beetje spanning en een gevoel van vrijheid tegelijk. Daarnaast is het gezond en leuk om te doen. Je bent niet afhankelijk van de wind en het enige dat je nodig hebt is; een Board, Peddel en water.

De stadsgracht van Groningen leent zich bij uitstek voor SUPPEN. In ongeveer een uur kun je een rondje grachten peddelen. Mocht je er langer over doen is het ook geen probleem. Weet u van tevoren dat u langer onderweg bent of gewoon de plank wat langer zou willen huren, dan kunt u dat aangeven en gelden er andere prijzen dan de verhuur voor een uur. Wees welkom in onze shop voor meer informatie, koffie, ijs of een reservering. Hebt u waardevolle spullen dan kunt u die achter laten bij ons op een veilige plek of u kunt gratis gebruik maken van onze waterdichte tassen. Bent u ook zo benieuwd hoe Groningen er uit ziet vanaf het water? Kom gerust bij onze sup verhuur langs @bijdesluis

Let op: 

* huurder moet kunnen zwemmen

* bij verhuur is vertoon van een geldig legitimatiebewijs verplicht.

* huur onder de 16 jaar alleen met toestemming van  1 volwassene.

Kosten SUP verhuur:

1 uur                                     € 10,00 pp

2 uur                                     € 17,50 pp

Openingstijden:

12.00-18.00 uur *

Mocht u de plank wat langer willen huren of zijn er nog vragen over de sup verhuur? Dan kunt u contact opnemen met Bij de sluis ( facebook, instagram,  mail of WhatsApp op het nummer: 0651984949) we doen altijd ons best om u zo snel mogelijk antwoord te geven.

*andere tijden zijn bespreekbaar

Sup- stand up paddle- suppen- stand up paddling- surfing- sup surfing- supboard- supplank - SUP verhuur